Espacio publicitario

Cada dia desenes de persones de totes les edats esperen a l‘aire lliure sense lloc on seure per a poder tramitar els seus documents a l’oficina de la Policia Nacional

Des que es va traslladar l’oficina de la Policia Nacional responsable de la tramitació de documents d’identificació personal cada dia desenes de persones esperen el seu torn a la placeta de les Xiques. I ho fan sense cap element per a poder seure ni per a poder resguardar-se del sol o de la pluja. Per eixe motiu des de Guanyar Alcoi en el proper plenari demanarà al govern municipal que s’habiliten bancs a resguard del sol i de la pluja. Com assenyala el regidor de la formació municipalista Pablo González: «És tan evident que necessitem bancs i zones cobertes a esta plaça que ens sobta molt que no ho haja solucionat este govern. Cada dia s’acosten a la placeta les Xiques alcoians i alcoianes de totes les edats per a poder tramitar els seus documents i l’espera és especialment incòmoda perquè no trobes cap element per a protegir-te del sol o la pluja ni tampoc per a poder estar segut. No és estrany veure a gent seguda a terra o a escalons de portals de la plaça mentre espera. Demanem en el plenari de setembre que això es solucione com més prompte millor perquè s’està complicant la vida als nostres veïns i veïnes sense cap necessitat.»

Es tracta d’una mesura que s’enquadra amb les propostes que ve realitzant Guanyar Alcoi per a proveir un espai públic a la ciutat més amable amb les persones i que malauradament, segons la plataforma, no han estat assumides pel govern del PSOE. La disposició d’elements d’ombra -naturals o artificials-, la col·locació de bancs als carrers per a afavorir el descans i la relació entre el veïnat o la disposició de banys públics són algunes de les moltes propostes presentades per la formació per a millorar la vida dels alcoians i alcoianes. Com clou González: «l’espai públic de la ciutat ha de ser un lloc de trobada, un espai que afavorisca les relacions entre les persones de manera igualitària. No fan falta grans inversions per a millorar l’espai públic però sí voluntat i pensar en les necessitats de la gent. Malauradament, no ho trobem al govern de Toni Francés.»

Espacio Publicitario

Deja un comentario