Espacio publicitario

El passat plenari, el grup municipal Compromís Alcoi va proposar l’actualització del Pla d’Acció Comercial de la ciutat (PAC), donat que es va realitzar fa 11 anys. Una petició que porta fent des que va començar aquesta legislatura.

Segons la regidora Guillem «mentre el nostre actual PAC està completament obsolet, sobretot després d’haver passat la pandèmia de la COVID19 amb els canvis d’hàbits de consum que ha suposat, el govern d’Alcoi s’excusa en què hem d’esperar a altres plans que depenen de la Conselleria i altres organismes, i així portem anys amb un pla completament obsolet. A més a més la regidora va argumentar que enguany encara no havien eixit les ajudes necessàries ».

Actualment la Conselleria d’Economia Sostenible, Comerç i Treball ha tret, tots i cadascun dels anys de l’actual legislatura ajudes per a fer estudis dels nostres mercats i zones comercials. Unes ajudes que enguany la Conselleria també ha tret, «per tant; o bé el nostre govern no sap ni a quines ajudes pot optar la nostra població, o bé no les vol demanar, ambdós casos igualment preocupants. Perquè no s’adhereixen a unes ajudes que estan 100% subvencionades per la Conselleria? Perquè han deixat passar les ajudes dels passats anys 2019, 2020, 2021 i les del 2022?».

Per a Guillem «des de Compromís s’han demanat, per favor, que s’actualitze l’actual PAC, ja que busca el benefici de la ciutat, impulsant i ajudant el comerç de la ciutat i permetent prendre decisions segons una ruta planificada i actualitzada als nous models i hàbits de la ciutadania, a més a més, no ens costa diners, donat que està 100% subvencionat per la Conselleria d’Economia Sostenible».

Elisa Guillem de la Cruz
Regidora Compromís Alcoi

Espacio Publicitario

Deja un comentario