Espacio publicitario

El passat juliol, durant la celebració del 50 aniversari de l’Hospital Verge dels Lliris, el conseller de sanitat Miguel Mínguez, va anunciar l’aprovació d’un reglament específic per a incentivar als/es metges especialistes i atreure’ls a Alcoi, sobretot per al cas de les places de difícil cobertura. Ara com ara, l’àrea de salut d’Alcoi espera poder cobrir aquestes places abans que acabe el mes de setembre. Segons la regidora Guillem «Des que el passat abril reclamarem un tracte igualitari de la nostra àrea de salut, respecte a les altres àrees valencianes, el govern municipal junt amb la Consellera de Sanitat han fet molts anuncis, per tant esperem que, ara a finals de setembre aquestes places queden totalment cobertes, tal com se’ns va anunciar».


«Ja no ens val l’excusa de la COVID19 o de les àrees despoblades, la realitat és que moltes poblacions d’interior han aconseguit fer-se atractives per a molta gent i de fet, hi ha poblacions que estan augmentant la seua població gràcies al teletreball, per tant, a Alcoi alguna cosa no s’està fent bé, si no sabem com incentivar i atreure el personal sanitari especialitat que necessitem, sobretot perquè no parlem sols d’Alcoi, parlem de tota aquesta àrea de salut, on hi ha pobles molt menuts on una visita mèdica suposa tot un desafiament per als usuaris».


L’àrea de salut d’Alcoi dóna servei a més de 150.000 usuaris, i els problemes que pateix han sigut denunciats pels caps del servei de l’Hospital Verge dels Lliris en diverses ocasions. La Conselleria, ha aprovat aquestes places i ha anunciat que quedarien cobertes durant aquest mes de setembre. «Esperem que aquestes promeses es complisquen, ja no sols s’ha d’incentivar els que han de vindre, sinó que també s’han de buscar fórmules per a no esgotar els sí que estan. Els ciutadans de l’àrea de salut d’Alcoi no som ciutadans de segona, i per tant volem que el govern de Toni Francés li exigisca a la Conselleria el compliment de la seva paraula».

Espacio Publicitario

Deja un comentario