Espacio publicitario

Compromís ha sol·licitat en diverses ocasions les auditories corresponents als finals del 2n trimestre i sembla que no estan encara realitzades però, sembla que al govern no li preocupa aquest incompliment.

El contracte de neteja viària i recollida de Brossa és un contracte extens i amb molts serveis, que l’empresa ha d’atendre correctament. Aquesta tasca de fiscalització del correcte funcionament del servei va ser subcontractada pel Psoe a una empresa externa, una empresa que ha de realitzar auditories mensual i trimestralment, amb les quals el govern calcularà si l’empresa ha realitzat el seu treball correctament o si no ho ha fet, i aplicar així, unes correccions a la baixa si no s’ha complit el contracte adequadament.

«Malgrat la nostra insistència demanant la informació – comenta Ivorra – encara estem esperant les conclusions de l’auditoria definitiva del segon trimestre, que segon el contracte hauria d’estar el dia 10 de Juliol, i a hores d’ara encara no està».

El regidor i portaveu Ivorra comenta «aquestes auditories són la forma de poder assegurar-se que les alcoianes i alcoians tinguen el servei adequat pel qual paguen però, sembla que des del govern no hi ha massa interés, ni per tal que l’empresa que fa les auditories complisca el contracte, ni en el fet que FCC ho faça amb el seu. Estem preocupats per la manca de fiscalització dels contractes, que a la fi pot ser una manera de malbaratar els diners públics»

Espacio Publicitario

Deja un comentario