Espacio publicitario

Compromís en contestació a l’anunci de la instal·lació de xarxes a la Beniata demana al regidor d’obres que es deixe de fer nyaps temporals i presente la solució definitiva, com va demanar la formació valencianista el passat ple.

El regidor Màrius Ivorra comenta «No entenem com aquest govern després de sis anys des de la primera solsida encara no ha aportat una solució definitiva al problema, que ells mateixos van crear amb l’enderrocament de Maquinaria Ceres. Sis anys en què els veïns de la zona estan patint nyaps temporals, que no solucionen el problema, igual que aquest nou anunci tampoc ho farà, a més a més de la inseguretat i la mala imatge que genera aquesta entrada d’Alcoi».

«A Compromís -comenta el portaveu- som conscients que aquesta solució és complexa i costosa, però sembla que no està en els plans del regidor arreglar el problema. Nosaltres hem parlat amb veïns i propietaris per aplegar a solucions i fem propostes i estem a disposició del govern. Però en aquests sis anys al govern no li ha donat temps a arribar a un acord amb els propietaris dels terrenys, a sol·licitar subvencions o a iniciar l’obres per resoldre el problema. A hores d’ara encara estem discutint de qui ha de fer l’obra i quin projecte. Trauen pit de ser una de les poblacions que més subvencions reben, però cap d’elles aprofita per a la Beniata, ni apareix cap solució a l’Agenda Urbana»

Espacio Publicitario

Deja un comentario