Espacio publicitario

Plataforma per la Llengua convoca aquest dijous 15 de setembre a Torrent una xarrada sobre la figura de l’escriptor i els divendres 23 i 30 de setembre a Bétera i Dénia, respectivament.

L’ONG del Valencià ja ha realitzat durant l’Any Fuster una trentena d’actes i 46 tallers en instituts de tot el País Valencià.

Plataforma per la Llengua reprén aquest mes de setembre les activitats organitzades en commemoració del centenari del naixement de l’escriptor Joan Fuster. Torrent, Bétera i Dénia acullen els dies 15, 23 i 30 de setembre, respectivament, xarrades sobre la figura de l’intel·lectual més important del segle XX al País Valencià. L’ONG del Valencià ja ha celebrat una trentena d’actes i 46 tallers en instituts arreu del país.

Aquest dijous 15 de setembre se celebra a la Casa de la Dona (carrer Músic Puig Yago, 8) de Torrent, a les 19 h, la xarrada «Joan Fuster: destinat (sobretot) a valencians», a càrrec de l’escriptor Xavier Serra. L’acte serà presentat pel cantautor i escriptor torrentí Pau Alabajos. Igualment, en aquest mes de setembre, la mateixa xarrada tindrà lloc a l’Ateneu de Bétera, el divendres 23 de setembre, a les 19:30 h, així com també a la Casa de la Cultura de Dénia, el divendres 30 de setembre, també a les 19:30 h. L’acte de Dénia serà presentat per Joan Ivars, secretari de l’Institut d’Estudis Comarcals Marina Alta.

Plataforma per la Llengua ha celebrat en el que portem d’any més d’una trentena d’actes del cicle de conferències sobre Fuster arreu del País Valencià. A banda, l’entitat ha promogut tallers sobre la figura de l’escriptor en 46 instituts valencians, des de Benicarló fins a Redován, i des de Bunyol fins a València. Els Tallers Fuster han tingut com a material pedagògic un vídeo de 4 minuts, sobre la vida i obra de Fuster, elaborat per la comunicadora visual Laura Cuello. L’ONG del valencià prepara una jornada Joan Fuster per al dissabte 5 de novembre a la ciutat natal de l’escriptor, Sueca, i a paratges de la rodalia com l’Albufera. https://youtu.be/UYLy4SBImvg

L’Any Fuster

Espacio Publicitario

Deja un comentario