Espacio publicitario

Compromís Alcoi es suma a les reivindicacions realitzades per Intersindical Salut d’Alcoi, sindicat sanitari de la comarca, reivindicant un tracte igualitari a l’hora de repartir les places de professionals, en la que la nostra zona queda molt per darrere d’altres com la d’Elda.

Els treballadors adverteixen que a les contractacions prèvies a l’estiu a la nostra àrea de salut no es va realitzar cap contractació de personal tècnic superior i no es van cobrir les demandes mínimes d’altre tipus de personal com infermeria, ni tan sols el personal bàsic no sanitari.

Per al regidor i portaveu de Compromís, Màrius Ivorra «sembla que des de la Conselleria de Sanitat no s’han pres seriosament els problemes que la nostra zona sanitària i any rere any les alcoianes i alcoians estan patint una disminució de professionals del servei públic de salut, que evidentment es reflecteix en pitjors condicions laborals per als treballadors sanitaris i un pitjor servei a la ciutadania.»

A Compromís – comenta el portaveu valencianista – som conscients de la dificultat de cobrir les places en certes zones, i la nostra és una d’elles. Però cal que la Conselleria de Sanitat faça tot el possible i més oferint les places necessàries, especialment a una zona on existeix un dèficit acumulat després de dècades de desfeta de la sanitat pública per part de la dreta.

Espacio Publicitario

Deja un comentario