Espacio publicitario

El proper dilluns 3 d’octubre, a les 10 hores, a l’Aula 1 de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (C/ Sant Ferran, 12 – València) celebrarem una roda de premsa en format “desdejuni informatiu” on presentarem als mitjans de comunicació la programació i les novetats de la 8a edició del Festival Cinema Ciutadà Compromés (FCCC) que organitza ACICOM i que se celebrarà del 10 al 19 d’octubre en diverses sales del País Valencià.  
Hi intervindran Carla Soriano, directora del Festival, Joan Lloret, president de l’Associació Ciutadania i Comunicació (ACICOM), Anna Gascó, membre del jurat del FCCC i representant d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV) i Berto Jaramillo, gerent d’ACICOM. Tots ells desgranaran els detalls d’aquesta edició del festival, a més d’estar a disposició dels periodistes per a qualsevol pregunta que vullguen formular. 

Espacio Publicitario

1 COMENTARIO

Deja un comentario