Espacio publicitario

Compromís Alcoi hi ha sol·licitat al govern en Comissions informatives, que es millore la senyalística de les zones per a vianants. Ja fa més d’un any que la «peatonalització» forma part del dia a dia del veïnat del centre i tot i això, encara hi ha molta gent que no té clares les noves direccions dels carrers, horaris de càrrega i descàrrega, o l’accés restringit.

Segons Guillem «són moltes les persones que venen al centre que, fins i tot sent veïns d’Alcoi, no saben quins carrers estan tallats al trànsit i quins no. A més a més, els navegadors continuen guiant els conductors de forma incorrecta, fent que, la gent que s’apropa als comerços o allotjaments del centre acaben cometent infraccions, és per això que una millora dels senyals evitarà sancions innecessàries».

Per a molts veïns/es, els senyals són insuficients i moltes estan pràcticament esborrades, un exemple és el pas de vianants entre Sant Tomàs i Sant Jaume que, al ser una zona amb molt de trànsit costa molt de veure i fa que molts conductors no donen la preferència al vianant. A Compromís hem demanat aquestes millores, que han estat acceptades pel regidor, i esperem que ho facen aviat, per evitar més molèsties a vianants i conductors.

Espacio Publicitario

Deja un comentario