Espacio publicitario

Les campanyes municipals no passen pel gabinet de normalització lingüística municipal

El Grup Municipal Compromís sol·licita la revisió de les campanyes publicitàries municipals per a evitar incorreccions gramaticals, lèxiques o faltes d’ortografia. Per a la regidora Elisa Guillem aquesta situació no està justificada de cap de les maneres: «l’Ajuntament d’Alcoi disposa d’un Gabinet de Normalització propi que hauria d’encarregar-se d’aquests temes».
La regidora Guillem explica: «hem observat que l’última campanya del Departament de Participació utilitza com a eslògan una frase incorrecta: «Anem a començar, anem a proposar…». És evident que aquesta campanya no ha passat pel Gabinet, ni tan sols per un corrector».


La realitat és que, malgrat tindre totes les ferramentes al seu abast, trobem contínuament incorreccions, especialment en els pocs documents i campanyes que l’Ajuntament realitza en valencià, perquè tot i que diversos partits ho han demanat, la discriminació de la nostra llengua continua sent una evidència a l’Ajuntament d’Alcoi:
«Esperem que els diferents regidors utilitzen el Departament de Normalització per tal de publicitar esdeveniments i campanyes amb la nostra llengua, i de manera digna, perquè aquesta és la tasca del departament; i, si no l’utilitzen, és perquè no volen. Per la nostra banda, continuarem lluitant per donar a la nostra llengua la dignitat que es mereix».

Elisa Guillem de la Cruz
Regidora Compromís Alcoi

Espacio Publicitario

Deja un comentario