Espacio publicitario

Un servei de bus desfasat i sense millores destacables

El portaveu i regidor del grup municipal Compromís Alcoi, Màrius Ivorra, ha manifestat la seua preocupació pels continus acords del govern del PSOE amb els partits de la dreta i ultra dreta, per tirar avant diferents accions a la ciutat, com ja va passar el passat juliol tombant una proposta d’ajudes socials.

«Aquesta proposta d’autobusos no millora el servei, continuen faltant connexions amb els polígons, les freqüències no varien, i la conversió en un servei baix en emissions es redueix a una línia – comenta el Portaveu Ivorra- Aquest nou contracte naix caducat, amb una proposta de servei totalment desfasada, i sense mires a millorar un servei que hem de potenciar, si el que realment volem és eliminar l’ús del vehicle particular en trajectes urbans, més contaminants. En definitiva un servei de transports públic on la dreta i l’ultra dreta, negacionista del canvi climàtic, es troben tant còmodes que no han dubtat en votar a favor.»

Per al regidor de la formació valencianista «Trobem a faltar una major implicació d’un govern que es defineix progressista, per arribar a acords amb la resta de forces progressistes de la corporació. Més encara, quan estem parlant de serveis bàsics per a posicionar Alcoi al capdavant de les ciutats lluitadores pel canvi climàtic. Després del ple de hui, en que el regidor de mobilitat ens ha confirmat que durant la passada legislatura, l’Ajuntament no tenia intenció d’adquirir cap bus elèctric, ens preguntem quina era la intenció del regidor Martínez i a l’Alcalde presentant noves unitats de bus elèctrics a 2017 i 2019, que suposadament anaven a sumar-se a la flota municipal?».

Màrius Ivorra Torregrosa
Portaveu i Regidor Compromís Alcoi

Espacio Publicitario

Deja un comentario