Espacio publicitario

El proper dilluns dia 24 d’octubre volen fer fora de casa a una família amb dos menors i sense cap alternativa habitacional al barri valencià de Malilla

         Farid i Karima, junt amb els seus dos fills menors d’edat, podrien ser desnonats aquest dilluns dia 24 d’octubre. La família va rebre la notificació de desnonament que convoca el llançament a les 8h del matí, sense haver rebut cap suport institucional. Des del Sindicat de barri de Malilla ja s’ha fet la convocatòria per tractar d’aturar col·lectivament el desnonament al carrer Doctor Carlos Caballé Lancry nº3.

         La família del barri de Malilla es troba en una situació complicada, en procés de normalitzar la seua situació a la ciutat i topant-se amb totes les dificultats de la burocràcia. Malauradament, no tenen garantit l’accés a les ajudes que tindria altra família en una situació més regularitzada i tampoc han trobat suport institucional a l’hora de trobar un sostre digne.

         Ara, la policia podria deixar fora de casa i sense alternativa habitacional a Farid, Karima i els seus dos fills, que estan escolaritzats al barri de Malilla i que haurien de fer front a un procés de desarrelament del barri. Una família treballadora que ha hagut de creuar en pastera dues vegades la mediterrània i que ja havia trobat una comunitat gràcies a les xarxes de suport mutu del sindicat de barri.

         Des del Sindicat de barri de Malilla fan una crida a mobilitzar-se per aturar tots els desnonaments i denuncien la hipocresia dels governs que diuen garantir els drets fonamentals però que alhora mantenen les famílies en una situació de misèria i posen en risc els projectes socials que es desenvolupen als casals populars.

Espacio Publicitario

Deja un comentario