Espacio publicitario

Les institucions van mentir: la família desnonada en Malilla no tindrà dues setmanes d’alberg i es queda al carrer

El sindicat Construint Malilla convoca una roda de premsa urgent el dimecres a les 18.30 en l’Alqueria Popular de Malilla

El passat 24 d’octubre, el desnonament de Farid i Karima i els seus dos fills de 3 i 7 anys es va veure marcat per la brutalitat policial, la violència desmesurada i la inacció de les institucions pertinents, tenint com a resultat 3 detinguts, 7 multes, diversos ferits i una família al carrer. A més, després d’acordar dues setmanes d’alberg per a la família desnonada, aquest matí, el sindicat Construint Malilla ha verificat que a la família se li ha rebutjat l’ingrés a l’alberg des de Serveis Socials, deixant-la en situació de carrer.

A aquestes hores, la família segueix amb la incertesa i diversos membres de Construint Malilla, es troben en Serveis Socials tractant de negociar perquè s’oferisca una solució al més prompte possible. Fonts del sindicat declaren que en Serveis Socials “els estan donant llargues” i que s’excusen en què “ahir teníem lloc, però hui ja no”.

A causa de l’inacceptable desenvolupament dels fets en l’intent de paralització del desnonament, i de la posterior fal·làcia de les institucions que van mentir deliberadament a la família i als membres del sindicat, Construint Malilla ha decidit donar una roda de premsa demà, dimecres 26 d’octubre a les 18.30 en l’Alqueria Popular de Malilla (al parc nou de Malilla https://goo.gl/maps/V9xHSUCr5uPVgsFJA).

Allí, la mare afectada pel desnonament, un dels detinguts i un representant del sindicat, donaran la seua compareixença i denunciaran els fets esdevinguts amb una perspectiva crítica.

Espacio Publicitario

Deja un comentario