Espacio publicitario

Podem presenta una nova proposta al ple de l’ajuntament per a millorar les zones d’aparcament

i el manteniment de la Zona Alta.

Cristian Santiago, portaveu de Podem en l’ajuntament d’Alcoi explica que: «Després de reunir-nos de nou amb veïns i veïnes de la Zona Alta, ens han tornat a traslladar diverses necessitats que continuen tenint en la zona en matèria d’estacionament, adequació de la zona en general i millora del manteniment».

Des de Podem entenen que l’ajuntament ha de donar resposta a les necessitats del barri i redoblar els esforços vinculats a l’ampliació de zones d’estacionament, un millor manteniment i una adequació i millora de la zona en general, i en concret, dels carrers El Camí i Cavaller Merita que es troben en una situació prou deteriorada. I tot, amb l’objectiu de millorar el dia a dia de la gent i el bon estat de la zona.

«Per aquests motius», continua explicant Santiago: «entenem que la Zona Alta necessita d’un nou espai per a estacionament. Per exemple, aprofitant algun dels solars que estan en desús en la zona i que es podrien utilitzar per ampliar llocs d’aparcament».

Per tot açò, Podem Alcoi realitzarà un prec al ple de l’ajuntament d’Alcoi, d’aquest divendres dia 2 de desembre, en el que sol·licitaran que el govern municipal estudie la manera d’habilitar nous espais d’estacionament en el barri de la Zona Alta.

«Seguim amb la mateixa il·lusió del primer dia, sent una ferramenta útil que ajude a millorar la nostra ciutat, el seu manteniment i els diferents espais públics, amb el necessari treball d’escolta al veïnat, per a que Alcoi siga una ciutat cada volta més amable i acollidora per a tothom», conclou el portaveu morat.

Cristian Santiago

Portaveu de Podem

Ajuntament d’Alcoi

Espacio Publicitario

Deja un comentario