Espacio publicitario

El govern aprova demanar al govern central i la Mancomunitat la inclusió en les línies subvencionades

El partit valencianista va demanar el passat ple la inclusió de la línia de bus a la Universitat d’Alacant entre dins del pla del govern central per subvencionar el transport públic, mesura que s’enquadra dins l’Agenda Urbana i la lluita contra el canvi climàtic potenciant l’ús del transport públic així com una ajuda per lluitar contra l’actual inflació per la guerra d’Ucraïna.

A la nostra ciutat, i Comarca, són moltes les i els estudiants que, cada dia, agafen el bus per anar a la Universitat d’Alacant. És per això que considerem important que puguen beneficiar-se d’aquestes ajudes que lluiten contra el canvi climàtic, potencien la sostenibilitat i que, ara més que mai, ajuden econòmicament a les famílies que tant ho necessiten, doncs la pujada del carburant pot marcar la diferència entre estudiar o no estudiar.

A una ciutat com la nostra on tenim mancança de transports públics, cal incentivar el seu ús, i hem d’aprofitar les iniciatives de diferents administracions en aquest sentit. Per això des de Compromís demanem la inclusió d’aquest servei per als joves, dins de les iniciatives de gratuïtat de transports que va anunciar la ministra. Amb aquesta iniciativa sol·licitem a la Mancomunitat i a l’Ajuntament que demanen que aquesta.

Màrius Ivorra Torregrosa
Portaveu i Regidor Compromís Alcoi

Espacio Publicitario

1 COMENTARIO

Deja un comentario