Espacio publicitario

L’empresa encarregada d’auditar el servei de recollida de RSU i neteja viària confirma, als seus informes trimestrals, els incompliments sistemàtics d’FCC. Des de la formació valencianista, han estat denunciant públicament que aquesta empresa incomplia entre altres el servei de neteja de contenidors.

La regidora de la formació Elisa Guillem ha declarat «duem avisant des de l’inici de la contracta dels incompliments de l’empresa, que a la fi repercuteix en els ciutadans, que continuem pagant per uns serveis que no se’n dóna. El govern ha de ser molt escrupolós en els compliments dels diferents contractes que té amb empreses externes, especialment si s’emporta un gran pessic del pressupost municipal.»

«A l’auditoria del servei, s’han detectat diferents incompliments i deficiències en serveis, com la neteja de contenidors, el servei de recollida i els serveis mecànics de neteja, que corroboren les denúncies realitzades per Compromís, i que comportaran una penalització a l’empresa – comenta la regidora Guillem – diners que no es malbarataran i que retornaran als alcoians. La tasca que a Compromís hem assumit és fer que els diners municipals milloren la qualitat dels serveis i la vida de les alcoianes i alcoians i no malbaratar recursos».

Per finalitzar la regidora Guillem declara «cal ser més exhaustius en la vigilància dels diners públics i el compliment dels contractes, i el govern de Toni Francès en lloc de qualificar-nos de sensacionalistes per les nostres denúncies, el que hauria de fer és controlar millor si estan realitzant-se les tasques per les quals està pagant, són els diners de totes i tots els alcoians».

Espacio Publicitario

Deja un comentario