Espacio publicitario

Aquest divendres l’assemblea de Compromís per Alcoi ha ratificat la candidatura a les eleccions municipals d’Alcoi encapçalada per Àlex Cerradelo.

El nou candidat a l’alcaldia Álex Cerradelo és actualment el secretari del grup municipal de Compromís, i secretari Comarcal de la formació valencianista. “Estic realment satisfet de l’equip que hem creat. Un equip preparat per a poder governar i enfrontar els reptes que la nostra ciutat haurà d’afrontar i que, ara per ara, el govern municipal ha evitat aprofundir”, comenta el candidat.

I finalitza Cerradelo “Estem decidits a transformar la ciutat mitjançant polítiques progressistes que garantisquen la qualitat de vida de les alcoianes i alcoians, corregisquen desequilibris i desigualtats, amb un marcat perfil feminista, divers, valencianista i ecologista”.

Espacio Publicitario

Deja un comentario