Espacio publicitario

«Hem invertit tot el temps i esforç possible per a la unitat com a element de canvi polític. No han volgut i ho lamentem, però nosaltres tenim l’experiència i el coratge suficient per a encarar unes noves eleccions municipals amb l’objectiu d’implementar polítiques que milloren la vida de la gent treballadora d’esta ciutat» afirma Sergi Rodríguez.

Sergi Rodríguez serà el candidat a l’alcaldia de Guanyar Alcoi

Després de mesos de negociacions entre Guanyar Alcoi i Podem per tal de conformar una llista unitària per a les pròximes eleccions municipals, Podem ha tancat estes negociacions preferint presentar-se en solitari. Guanyar Alcoi ha lamentat esta decisió que malbarata esforços i temps invertit en allò que sempre ha sigut una aposta de la plataforma municipalista: trobar punts de confluència en la tasca de forces polítiques progressistes per tal de dur endavant mesures transformadores que milloren la vida de les persones, sempre des de la transparència i el compromís radicalment democràtic.

El candidat a l’alcaldia, Sergi Rodríguez, ha manifestat la seua profunda decepció, però al mateix temps s’ha mostrat confiat en la capacitat de treball de la plataforma municipalista: «Duem ja 8 anys demostrant que som l’única força d’esquerres a l’Ajuntament d’Alcoi que defensa de manera innegable el benestar dels treballadors i treballadores. Durant tot este temps els nostres regidors Pablo González, Mauro Colomina i abans Sandra Obiol, Estefania Blanes, Vicky Llàcer, Alex Sanfrancisco i Paco Paredes han evidenciat que tenim idees, ganes i capacitat de treball de sobres per a governar esta ciutat, i tot això a pesar dels obstacles que el PSOE ens ha posat. Una vegada que Podem ha tancat la porta a la unitat, ens toca treballar com hem fet sempre per al benestar dels alcoians i alcoianes.»

Segons ha expressat la plataforma municipalista les properes passes seran convocar una assemblea oberta a tota la ciutadania per a contar com han anat les negociacions i com s’encara el nou cicle electoral. I, en segon lloc, elaborar el programa electoral i els espais de comunicació d’aquest. Mari Carmen Paredes, número 2 de la llista electoral de Guanyar Alcoi ho ha deixat ben clar: «Tenim el millor candidat a l’alcaldia d’Alcoi. I tenim el millor equip de govern possible. Ara toca posar-se mans a l’obra per a fer possible un canvi polític a la ciutat d’Alcoi que deixe enrere els governs del PSOE i del PP que només han beneficiat als que més tenen, mai a la gent del carrer.»

Espacio Publicitario

Deja un comentario