Espacio publicitario

Durant els mesos de gener i febrer s’han portar a terme diferents jornades Inclou-me, amb un doble objectiu: per una part, fer visibles les situacions diàries que dificulten les tasques quotidianes i que poden suposar una gran barrera per a algunes persones i per una altra elaborar les propostes necessàries per eliminar eixes barreres que limiten la qualitat de vida de moltíssimes persones.

I, com explica Trini Rubio, coordinadora municipal de Podem Alcoi: «En cadascuna de les jornades Inclou-me hem recollit propostes concretes per aplicar a la ciutat i millorar el dia a dia de la població, en aquest cas concret, respecte a l’accessibilitat. Propostes que han sorgit de l’experiència de primera mà de les persones assistents a les jornades i també d’entitats i col·lectius que treballen en l’àmbit de la diversitat funcional».

Aquestes propostes formaran part del programa de Podem Alcoi, per donar-li un punt de vista el més ampli possible del que necessita Alcoi per ser una ciutat inclusiva.

Continua la coordinadora de la formació morada explicant que «Hi ha molts detalls en el dia a dia als que no li donem la major importància però que és necessari tindre’ls en compte per a que qualsevol persona, siga quina siga la seua condició física o psíquica, tinga les mateixes possibilitats de creixement i adaptació en la nostra societat i en concret en la nostra ciutat».

La implicació de diferents entitats ha sigut fonamental per poder portar avant aquest projecte. S’ha comptat amb el treball conjunt, entre d’altres, de l’ONCE, ADIBI, AVANZAR, així com de famílies amb situacions concretes que han ajudat a conscienciar respecte als problemes actuals.

“Una ciutat inclusiva és una ciutat més amable, acollidora i amb futur”, conclou Trini Rubio.

TRINI RUBIO

PODEM ALCOI

Espacio Publicitario

1 COMENTARIO

Deja un comentario