Espacio publicitario

Des de Podem Alcoi i seguint amb la seua línia de treball de proximitat i escolta de tota la ciutadania, ha organitzat una jornada programàtica, a la que conviden tant a les associacions de veïns, com a qualsevol persona, tant a títol particular com en representació dels diferents àmbits que acull la ciutat, com pot ser la indústria, el comerç, la joventut, l’esport, la cultura, l’educació, la sanitat, les energies renovables, el benestar animal, l’habitatge, l’administració pública, etc.

La jornada es portarà a terme el pròxim dimarts dia 7 de març, en horari de 16:00 a 20:00 hores en la seu de Podem Alcoi, en el carrer Pintor Cabrera, 21.

Com explica Trini Rubio, candidata a l’alcaldia de Podem Alcoi: «El projecte de ciutat que Podem Alcoi prepara per a la pròxima legislatura està configurat d’acord amb propostes realitzades per la ciutadania, per diferents entitats, col·lectius i particulars que tenen clares les accions necessàries a desenvolupar per a fer d’Alcoi la ciutat que ens mereixem».

Aquestes propostes formaran part del programa de Podem Alcoi, per donar-li un punt de vista el més ampli possible del que necessita Alcoi per ser una ciutat inclusiva, sostenible, transformadora i plena d’oportunitats.

Continua Trini Rubio explicant: «En la jornada comptarem amb la participació de persones referents en cadascun dels àmbits, creant grups de treballs específics per àrees, per completar el programa, posant sempre, a les persones al centre de les polítiques a desenvolupar».

“T’esperem, amb tu, Podem», conclou Trini Rubio.

TRINI RUBIO

CANDIDATA ALCALDIA

PODEM ALCOI

Espacio Publicitario

Deja un comentario