Espacio publicitario

Podem Alcoi continua sumant gent de distints perfils i reforçant la seua candidatura.

Rafa Moral va nàixer a Espejo (Còrdova), al 1960. Tècnic Superior en Manteniment Elèctric i Titolat en Ingenieria Industrial (UNED). És un d’eixos tants immigrants andalusos que es va traslladar a Alcoi, i que des de molt jove va començar a treballar d’electricista, ofici en el que continua a dia de hui, ara a l’Ajuntament d’Alcoi com a funcionari, per això, vol una ciutat on poder desenvolupar un projecte de vida, un Alcoi amb oportunitats.
És delegat sindical d’STAS-IV, on coneix de primera mà les necessitats i demandes dels treballadors i treballadores. A banda, ha publicat dos llibres (Cuestiones de física i Cuestiones de matemáticas). Es suma a la candidatura de Podem Alcoi perquè pensa que és el moment de millorar la vida dels veïns i veïnes d’Alcoi.


Sara Maiques és sociòloga, amb màster en educació secundària i FP, i màster en Intervenció Indisciplinar en Violència de Gènere. És la mostra representativa de les dificultats laborals amb què es troba la gent jove per trobar una feina dins del seu camp de formació. Amb experiència de cara al públic i en educació de la joventut, coneix de primera mà les mancances en formació sobre igualtat de gènere. A més, ocasionalment escriu articles d’opinió amb perspectiva de gènere a El Nostre i, és sòcia i voluntària d’ACOVIFA, una associació que lluita contra tota mena de violències. També ha treballat a Punts Violetes, tant a Alcoi com a les comarques i ha estat testimoni de la necessitat de les accions que es porten a terme en matèria d’igualtat, per aconseguir una ciutat que conega i defense la necessitat d’un feminisme transversal per assolir la igualtat real en tots els àmbits de la societat.


Felipe Hernández va nàixer fa 56 anys a Cehegín (Múrcia), però als 4 anys es va traslladar amb la seua família a Alcoi. Amb només 14 anys, va començar a treballar al sector tèxtil, després a una tenda de regals i esporàdicament, fins a dia de hui, de cambrer els caps de setmana. Actualment treballa a una empresa d’alimentació, on porta més de 31 anys, i més de quinze, afiliat a un sindicat, on va estar 8 de representant sindical, fent front a la terrible reforma laboral del 2012 feta per el Partit Popular, que va minvar els drets dels treballadors i de les treballadores. És una persona molt activa, amb moltes ganes d’aprendre i d’aportar a Alcoi, amb la candidatura de Podem, plena de gent del carrer, que volen un Alcoi diferent.


“Com a candidata a l’alcaldia no puc més que mostrar la meua il·lusió perquè estem configurant una candidatura ampla i oberta, que compta amb persones amb molta experiència laboral en diferents sectors, en atenció al públic, en defensa dels drets laborals com Rafa Moral i Felipe Hernández, que compta amb gent jove molt formada i preparada, com Sara Maiques. Amb aquestes incorporacions, que afegeixen valor i capacitat a la resta que esteu coneixent, i sobre tot, amb cadascú de vosaltres, anem a construir l’Alcoi que volem i que ens mereixem”, remarca la candidata Trini Rubio.


Aquestes tres incorporacions es sumen a les presentades anteriorment: Carlos Gran, Andrea Martínez, J. Gabriel Giner, Raúl Rossage, Cintia Atiénzar i Toni Deltell.

Espacio Publicitario

Deja un comentario