Espacio publicitario

El proper dissabte 20 de maig, a les 19:00 hores al Parc de la Rosaleda, Podem Alcoi, celebrarà el seu acte central en aquest camí cap al 28M, de la mà de la seua candidatura, encapçalada per Trini Rubio.

Acompanyaran a la candidata morada, en la presentació de l’acte, Naiara Davó, anterior candidata de Podem Alcoi al 2019 i exsíndica a les Corts, i Cristian Santiago, actual portaveu de Podem Alcoi a l’ajuntament que a més, tanquen la llista amb els llocs 24 i 25, respectivament.

Podem Alcoi espera a tota la ciutadania allí el dissabte, on podran escoltar, de la mà de Trini Rubio, propostes del programa electoral amb el que volen governar Alcoi, per transformar la ciutat i també conèixer a la resta de persones que completen la candidatura, com l’actual regidor Aarón Ferrándiz com a núm. 2, gent jove i preparada com Andrea Martínez núm. 3, Andreu Bernabeu núm. 4, J. Gabriel Giner núm. 5, Paula Llácer núm.7, Sara Maiques núm. 10 o Omar López núm 13, gent treballadora com Raúl Rossage núm. 8, Rafa Moral núm. 11 o Irene Torres núm. 12, a banda de gent històrica en els moviments socials com María José Ramírez en el núm. 9.

Hi haurà intèrpret de llengua de signes i racó menut, per a que tota la família puga participar de l’acte.

«Em sento molt arropada per aquesta candidatura, una candidatura ampla i oberta en la que hem incorporat a gent que ve de diferents sectors i de diversos perfils, que conformen un equip amb molta il·lusió i ganes de transformar Alcoi. Gent jove, formada, amb experiència i suficient criteri constructiu per governar Alcoi. Ens veiem el dissabte dia 20 a les 7 de la vesprada en La Rosaleda i compartirem un rato molt agradable”, afirma la candidata a l’alcaldia, Trini Rubio.

TRINI RUBIO

CANDIDATA ALCALDIA

PODEM ALCOI

Espacio Publicitario

Deja un comentario