Espacio publicitario

Ahir es va celebrar a Almàssera una Taula -Debat per les Eleccions Municipals i Autonòmiques 2023 que la Avv Carraixet convoca des de fa ja varies legislatures.
Ramón Puchades -PSOE; J. Miquel Adell -COMPROMIS; Giulia Scaduto-UNIDES PODEM-EU i Jesús Pastor-Cs, han presentat les seues propostes al voltant d’unes temàtiques proposades i el públic assistent ha pogut plantejar-les preguntes i suggeriments que han considerat.
Tots els partits excepte el PP que va declinar participació i Vox que no hem aconseguit contactar amb ells.
Com totes i tots sabem el dia 28 de maig es celebren les Eleccions Municipals i Autonòmiques
Amb aquest motiu hem convocat aquest acte. Aquesta és una iniciativa que ens ha preocupat sempre en la Avv Carrraixet d’Almàssera. Considerem que és necessari acostar la política i els seus representants a la ciutadaniaÉs una de les poques ocasions que la ciutadania d’Almàssera tenim per a demandar a les i els polítics informació i explicació sobre el que han fet i/o pretenen fer al nostre Ajuntament i els seus partits corresponents a nivell autonòmicAixò és participació ciutadana i salut democràtica i hem de seguir potenciant-la
Molt agraïts als partits politics participants i a tot el públic assistent

Espacio Publicitario

Deja un comentario