Espacio publicitario

·         Cuidem Benimaclet fa pública una auditoria que demostra que Metrovacesa no tenia el % mínim de propietats que determina la LOTUP per a poder ser agent urbanitzador, ni tan sols per a constituir-se com a Agrupació d’Interés Urbanístic, establert en un 50% de la titularitat i més d’un 40% de les parcel·les registrals.

·         Esta troballa suposaria que la mercantil va manipular la documentació acreditativa de la propietat que va presentar a l’Ajuntament i que la Regidora d’Urbanisme tampoc la va verificar correctament.

·         Les circumstàncies que envolten aquesta sentència s’acompanyen d’un sabotatge directe a la feina del moviment ciutadà; en els últims mesos s’han incendiat parcel·les conreades, s’han tractat de tallar sèquies històriques, companyes del barri han sigut multades per manifestar-se contra el PAI. Ha coincidit tot amb la infiltració d’un policia nacional a Cuidem Benimaclet, com si fora una organització terrorista.

·         Reaccionem des de Cuidem Benimaclet front a aquest atac continu al moviment veïnal que està emprenent Metrovacesa; seguim qüestionant amb arguments sòlids la destrossa que es pretén fer al nostre barri amb la urbanització de l’últim reducte d’horta i terra fèrtil que ens queda dins la ronda nord.

S’ADJUNTA NOTA DE PREMSA COMPLETA AMB TOTA LA INFORMACIÓ EN WORD I PDF. 

S’ADJUNTA TAMBÉ L’AUDITORIA SOBRE LA PROPIETAT DE LES PARCEL·LES DEL PAI. 

Espacio Publicitario

Deja un comentario