Espacio publicitario

Des de Compromís Alcoià-Comtat-Foies manifestem el nostre malestar i total rebuig per la situació ocorreguda al ple de constitució del municipi de l’Alqueria d’Asnar i que acabà amb un pacte ente PP i COMPROMÍS.


Aquest col·lectiu, amb el seu procedir, ha aconseguit l’alcaldia amb els vots de la dreta, una situació inacceptable i inadmissible.


Àlex Cerradelo, secretari comarcal de COMPROMÍS, el considera un acord “contra natura i totalment allunyat de la nostra manera de fer política. A COMPROMIS no pactem ni amb la dreta ni amb l’extrema dreta”.
La comarcal està, per tant, a l’espera de la resposta a la comunicació que es va fer arribar a València el mateix dia de la constitució del pacte indecent d’Alqueria.


Des de COMPROMÍS demanem l’aplicació de les mesures necessàries per a revertir aquesta anomalia, i que igualment s’informe el comité de garantia nacional perquè estudie la situació i preguen la decisió més adient i de la manera més ràpida possible.

Àlex Cerradelo Garcia

Secretari Comarcal Compromís

Espacio Publicitario

Deja un comentario