Espacio publicitario

La plataforma ciutadana recorda que cada any els consultoris de la Zona Alta i Batoi tanquen per la mancança de personal per suplir les vacants ocasionades per les vacances d’estiu. A pesar dels 8 anys del govern del Botànic i els 12 del govern de Toni Francés, des del govern d’Alcoi no s’ha aconseguit posar una solució al tancament dels consultoris.

Com cada estiu els barris de la Zona Alta i Batoi es queden sense consultori a causa de les vacants que no es cobreixen per les vacances d’estiu. Les associacions veïnals de Font Roja i Batoi es queixen per haver d’anar a altres centres que queden allunyats de les seues cases, amb el consegüent desplaçament baix la calor en una ciutat que no està preparada contra les altes temperatures i sense mesures que ajuden a pal·liar-les durant el trajecte. A més aquesta circumstància afecta directament a la població més vulnerable.

Guanyar Alcoi recorda que aquesta és una reivindicació que es repeteix any rere any per part dels veïnats afectats i que, segons Sergi Rodríguez «durant els 8 anys de govern del Botànic tampoc s’ha solucionat el problema i no s’ha contractat a gent per cobrir eixes vacants durant l’estiu per a no haver de tancar els consultoris».

Espacio Publicitario

Deja un comentario