Espacio publicitario

Nota de Premsa de la II Trobada de la Militància de Podem PV

(Valencià)

Per fi, ahir 10 de setembre i després de l’ajornament causat per la Dana del passat cap de setmana, va tenir lloc la II Trobada de la Militància de Podem País Valencià, en un preciós espai natural, La Marxuquera, al peus de la Serra del Mondúver a la comarca de La Safor.

Amb el principal objectiu l’alçament de la moral i els ànims de la gent de Podem PV, una nombrosa militància varen passar el dia, en cordial assemblea, comentant el que fer de Podem present i la visió de futur que per al partit voldrien, parlant i escoltant-se per mitjà d’un diàleg lliure i igualitari.

Aquesta Trobada no va estar organitzada per la Gestora que avui governa Podem PV, des de la dimissió de la seua coordinadora general Pilar Lima allà a la meitat del passat mes de juny, ha sigut una bona part de la militància qui ha volgut prendre la iniciativa, després de la “debacle” electoral, que deixa a Podem PV sot a mínims i d’un prolongat silenci, per part de l’anterior executiva.

Al llarg del dia es va poder vore la falta que feia un esdeveniment com aquest, on la militància es pogués veure la cara i parlar en llibertat, de tot el que es considerara convenient. Malgrat els problemes que ha suposat el fet de no ser un esdeveniment oficial del partit i amb la manca de pressupost que per l’acte hi havia, la Trobada ha sigut un èxit, a criteri de qui ho organitzava, i on tothom ha pogut comentar i fer propostes de futur profitoses, arribant-se a unes
conclusions que es poden resumir en cinc punts:

 • Recalcar la imperiosa necessitat de fer, el més aviat possible, una assemblea Ciutadana autonòmica on es puga definir el nou ideari de Podem PV, la seua organització i el seu nou lideratge.
 • La necessitat de construir un PODEMOS federal a tot l’estat espanyol, en concurrència amb eixe estat Plurinacional que tothom diu defensar-
 • Que els nous Documents Polítics i Organitzatius que a l’Assemblea Ciutadana s’aproven, emanen de la militància dels Cercles i que siguen senzills, clars, de ben fàcil comprensió per tothom i de còmoda aplicació.
 • Que la integració en la coalició “Sumar” segueix produint opinions a favor i en contra dins de la militància, però que tothom la considera força important.
 • I que no es vol, per a res, que Podemos acabe siguent un Partit vertical i centralitzat. Ja despès de compartir unes
 • bones paelles i de que l’assistència pogués dir tot el que pensava i volia, es dona per finalitzada la Trobada amb un “fins la propera!”, amb la ferma intenció de seguir gaudint d’aquest tipus d’esdeveniments, tan carregats d’alegria i esperança, i sempre per la bona salut de Podemos.

Nota: Tot l’esdeveniment va ser gravat per la Radio i Televisió del Poble i estarà disponible en la Xarxa

Nota de Prensa de la II “Trobada” de Podem PV

(Castellano)

Por fin, ayer 10 de septiembre y tras el aplazamiento causado por la Dana del pasado fin de semana, tuvo lugar el II Encuentro de la Militancia de Podemos País Valencià, en un precioso espacio natural, La Marxuquera, al pie de la Sierra del Mondúver en la comarca de la Safor.

Con el principal objetivo de la subida de la moral y los ánimos de la gente de Podemos PV, una numerosa militancia pasó el día, en cordial asamblea, comentando qué hacer de Podemos presente y la visión de futuro que para el partido quisieran, hablando y escuchándose, por medio de un diálogo libre e igualitario.

Esta “Trobada” no estuvo organizado por la Gestora que hoy gobierna Podemos PV, desde la dimisión de su coordinadora general Pilar Lima allá en mitad del pasado mes de junio, ha sido una buena parte de la militancia quien ha querido tomar la iniciativa, después de la “debacle” electoral que dejó a Podemos PV bajo mínimos y de un prolongado silencio por parte de la anterior ejecutiva.

A lo largo del día se pudo ver la falta que hacía un evento como éste donde la militancia pudiera verse la cara y hablar en libertad, de todo aquello que se considerase conveniente.

A pesar de los problemas que ha supuesto el no ser un evento oficial del partido y con la falta de presupuesto para el acto, la “Trobada” ha sido un éxito, a criterio de quién lo organizaba, y donde todo el mundo ha podido comentar y hacer propuestas de futuro provechosas, llegándose a unas conclusiones que se pueden resumir en cinco puntos:

 • Recalcar la imperiosa necesidad de hacer, lo antes posible, una asamblea Ciudadana autonómica en la que se pueda definir el nuevo ideario de Podemos PV, su organización y su nuevo liderazgo.
 • La necesidad de construir un PODEM federal en todo el estado español, en concurrencia con ese estado Plurinacional que todo el mundo dice defender-
 • Que los nuevos Documentos Políticos y Organizativos que en la Asamblea Ciudadana se aprueben, emanen de la militancia de los Círculos y que sean sencillos, claros, de fácil comprensión para todos y de cómoda aplicación.
 • Que la integración con la coalición “Sumar” sigue produciendo opiniones a favor y en contra dentro de la militancia, pero que todo el mundo la considera muy importante.
 • Y que no se quiere, por nada, que Podemos acabe siguiendo un Partido vertical y centralizado.

Ya, después de compartir unas buenas paellas y que la asistencia pudiera decir todo lo que pensaba y quería, se dio por finalizado el Encuentro con un “¡Hasta la próxima!”, con la firme intención de seguir disfrutando de este tipo de eventos, tan cargados de alegría y esperanza, y siempre por la buena salud de Podemos.

Nota: Todo el acto fue grabado por “La Radio i Televisió del Poble” i estará disponible en la Red.

Espacio Publicitario

Deja un comentario