Espacio publicitario

Com tots els anys escoltaràs que s’han tornat a reunir tots els governs a Qatar per mitigar el canvi climàtic, i com tots els anys Joventut pel Clima i l’Aliança per l’Emergència Climática s’organitzen per mostrar la #COP28 al nostre territori. 
Es per això que vos fem aplegar el nostre manifest i les activitats que enguany realitzarem a la ciutat de València. 

Manifest:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfFJYovJVCXJ0hMfdnZxU7rAg5MHtAl1ec86M0eBHgJ-cJVBw/viewform?usp=sharing

Programació:   – Divendres 1 de desembre a les 18h tindrà lloc una Xerrada per explicar la situació actual de les Zones de Baixes Emission a la ciutat de València i el projecte europeuCycling With Clean Air, contarem amb la Dra. Marian Sintes Metgessa de Familia del col·lectiu ConBici i en la Dra. Helena Prima de Ecologistes en Acció. LLoc: Intersindical Valenciana, C/ Juan de Mena, nº18, València prop del Mercat Rojas Clemente.

– A les 20h del mateix divendres ens unirem a la Massa Crítica de València a la Plaça de la Verge.

– Dissabte 2 de desembre a les 18h  Manifestació: ixirem del Avda. Marques de Sotelo en front de l’estació del Nord ( no mos deixen tallar el carrer de Xativa) fent el seguent recorregut des de Av. Marqués de Sotelo, Pl. de l’Ajuntament, C/ de les Barques, C/ Poeta Querol, C/ de la Pau, Pl. de la Reina, Plaça l’Almoina finalitzant a la Pl. de la Mare de Déu.

– Dijous 7 i 8 de desembre, Joventut pel clima València junt amb la població de Camporrobles i altres associacions, organitzem una acció per a demanar que el tren torne a passar. Reivindiquem la inversió pública en un servei ferroviari públic, assequible i de qualitat. Vertebrem el territori i refredem el planeta!Gaudirem de xarrades, rutes, música a la nit, acampada i bon rotllo!!!

No t’ho penses! Serà una experiència inoblidable per a endinsar-se en la lluita ecologista! Apuntat en el següent link:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe6Od430QfXFaXmV79aamVAwhvH1AqCvYyyZ8AUS-4JNHfMoQ/viewform?usp=sf_link

Por tot açò vos demanem fer XARXA per plegar a més gent i per gaudir una vesprada acomboiadora i meravellosa per un món més amable i just que precisem.

Teniu adjuntats els cartells per a fer difusió a les vostres xarxes socials i en aquest enllaç per si voleu fer resó de les píndoles informatives que s’ha preparat a nivell estatal per aquest moment.

Vos convidem a imprimir i penjar cartell a la vostra organització, barri veinal, vostra escola per ser virals #BocaOrella

Píndoles estatals: 

https://drive.google.com/drive/folders/1nBgJYbEDjWHi2QhtqjzuGh52dWFa8IDh?usp=drive_link

Moltes gràcies per la vostra atenció i el vostre recolçament 

Salut i bona energia

Aliança per l’Emergencia Climàtica

Espacio Publicitario

Deja un comentario