Espacio publicitario

La Confederació General del Treball(CGT) de València, al segon dia de les JJ.LL, ha dedicat la seua xarrada i posterior col·loqui a la lluita per les pensions a l’estat Francès de la mà dels sindicats CNT-66 i Solidaires

Aquest dimarts 28 de novembre, en l’Octubre CCC (C/Sant Ferran núm. 12, València), s’ha celebrat el segon dia de les XXV Jornades llibertàries (JJ.LL.) de CGT València que, en aquesta ocasió, s’ha centrat en l’experiència de lluita sindical i social a l’Estat Francès en contra de la pujada de l’edat de jubilació així com en defensa d’unes pensions públiques, dignes i de qualitat.

Per a conèixer de primera mà la situació en el territori veí, la xarrada i col·loqui ha comptat amb la presència de dos dels sindicats combatius i de classe més representatius de França. Per una banda, la central anarcosindicalista Confédération Nationale du Travail-66 (CNT-66), i per altra el grup de sindicats francesos Solidaires Unitaires Démocrastiques (SUD); ambdues organitzacions amb vincles amb la CGT.

D’aquesta manera, a les 18.30 ha tingut lloc la segona de les xarrades-debat d’aquestes jornades: “Resistència i mobilització: la lluita per les pensions a França” presentada per Antonio Pérez Collado, escriptor i militant de la CGT València, actualment a l’Assemblea de Pensionistes.

Les XXV JJ.LL. sota el lema “Somiant mons, construint alternatives” pretenen, com cada any continuar reflexionant sobre diferents temàtiques, lluites, propostes i moviments actuals des d’una perspectiva anarcosindicalista com apunten des de la federació local valenciana de CGT.

Les Jornades llibertàries continuen aquest dimecres 29 de novembre, a les 18.30, en l’Octubre CCC, amb una xarrada debat titulada “Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica” en la qual participaran militants del col·lectiu ecologista d’acció directa Futuro Vegetal i del moviment de resistència francès Soulèvements de la Terre.

Espacio Publicitario

Deja un comentario