Espacio publicitario

El Grup Municipal Cercle-IdEA critica la falta de gestió de l’equip de govern, i assenyala la paradoxa que siga amb l’actual alcaldessa, Elia Ferrer, quan s’elimine la participació ciutadana, ja que en l’anterior legislatura va ser precisament qui va impulsar els pressupostos participatius quan era regidora d’Hisenda.Si una cosa va quedar clara el passat 15 de desembre, quan el Partit Popular i Socialistes d’Alginet aprovaren els pressupostos per a l’exercici de 2024, va ser que la participació ciutadana s’havia acabat definitivament pel que respecta a l’elaboració dels pressupostos municipals.

Així ho va confirmar la mateixa alcaldessa quan li va reconèixer en el Ple al portaveu de Cercle-IdEA que l’equip de govern no havia sigut capaç d’executar els dos projectes que s’havien elegit a través d’este procediment en l’anterior  legislatura.

En concret, durant la legislatura passada, quan l’actual alcaldessa era regidora d’Hisenda, i era Sd’A qui ostentava l’alcaldia i la regidoria d’obres, es realitzaren dos processos de participació ciutadana.

El primer es feu per al pressupost de 2021 i la ciutadania va triar la construcció d’un carril bici, entre el casc urbà i el Polígon Industrial Sud; i el segon es feu per al pressupost de 2022 i es va elegir l’ampliació de voreres del carrer Arquebisbe Sanchis. I efectivament, dels dos projectes només s’ha arribat a executar, i només de manera parcial, el d’ampliació de voreres.

El projecte de construcció del carril bici, abans de començar ja es va posposar, adduint la urgència d’atendre la reposició del talús del final del carrer Fuster que les pluges de novembre de 2020 van solsir. Però com diu el portaveu de Cercle-.IdEA, la mala gestió del govern PP-Sd’A, fa pensar que del projecte del carril bici se n’hagen oblidat, i de la reposició del talús tres anys després continuen sense finalitzar l’obra.

Alginet, a 27 de desembre de 2023 Grup Municipal Cercle-IdEA Alginet

Espacio Publicitario

Deja un comentario