Espacio publicitario

La Plataforma ciutadana defensa el projecte i la seua utilitat alhora que demana que els beneficis del possible èxit comercial de les iniciatives empresarials beneficien també a la ciutat.

Fa poc es va presentar en l’Ajuntament el projecte urbà Sandbox que posa a la ciutat a disposició d’aquelles empreses i universitats perquè posen en funcionament projectes d’innovació, posant l’Ajuntament tots els mitjans al seu abast per a facilitar la investigació i viabilitat de projectes de caràcter tecnològic. Amb aquests objectius s’han aconseguit diferents convenis amb 3 empreses i les universitats d’Alacant i València.

Des de Guanyar Alcoi entenen que propostes com aquestes ajuden al desenvolupament de tecnologies aplicades a les ciutats (smartcity), però «s’ha tindre present que si posem a disposició de les empreses tots els nostres recursos i facilitats administratives la ciutat ha d’obtindre també un benefici a canvi. Cal aplicar polítiques de retorn perquè la ciutat també obtinga un benefici i l’intercanvi siga profitós per a les dos parts. Cal afegir als convenis específics amb aquestes empreses punts de retorn del benefici una vegada comprovat l’èxit de les iniciatives empresarials experimentades a la ciutat» argumenta el regidor de Guanyar Alcoi, Sergi Rodríguez. «Per aquests motius portarem a plenari aquesta mesura per tal d’assegurar-se aquest retorn a la ciutat» conclou Rodríguez.

Espacio Publicitario

Deja un comentario