Espacio publicitario

Des de la plataforma ciutadana demanen que se sol·licite a la Diputació d’Alacant mesures de seguretat per a reduir la velocitat en aquest tram

Són nombrosos els accidents de trànsit que se succeeixen de forma reiterada en el tram de carretera comprés entre el túnel del Salt i la Protectora d’Animals. «L’escassa visibilitat de la corba que hi ha a l’eixida del túnel en direcció a Alcoi i la velocitat amb què circulen els vehicles, que solen sobrepassar el límit de velocitat tot i estar ben senyalitzat converteixen eixe tram en un perfecte escenari d’accidents de trànsit» assenyala la regidora de Guanyar Alcoi, Mari Carmen Paredes. «S’ha convertit en un perill de seguretat viària que preocupa especialment, entre altres, als veïns del Baradello i el Sargento, i a molts ciutadans i ciutadanes que es desplacen als seus llocs de treball a altres poblacions fent eixe trajecte diàriament.» continua Paredes.

Des de la plataforma ciutadana, Guanyar Alcoi, demanen a l’Ajuntament que sol·licite a la Diputació d’Alacant mesures de seguretat viària per a evitar que es continuen sumant nous accidents. Paredes puntualitza que «col·locar dispositius per a reduir la velocitat dels vehicles que circulen ajudaria a la reducció d’accidents concentrats i a la conscienciació del risc». 

Espacio Publicitario

Deja un comentario