Espacio publicitario

Des d’aquest comitè de vaga lamentem l’actitud de l’empresa. Volem aclarir a tota la plantilla que nosaltres SI acudirem a la reunió amb el CARL, perquè nosaltres si estem compromesos amb la negociació, ja que tenim la responsabilitat de més de 1800 treballadors a l’esquena, més les empreses auxiliars que també formen part de la nostra empresa.

Entenem que no s’ha trencat cap dels compromisos que assumim a la primera reunió del CARL, que va ser la de preservar que no hi hagués cap mena de pressió a les instal·lacions durant les sessions de mediació. Indiferentment, volem recordar a l’empresa que aquest comitè de vaga no ha incitat cap dels presumptes fets que l’empresa ens ha acusat. Encara més, volem agrair als serveis mínims que gràcies a la seva tasca, van mantenir la seguretat de les instal·lacions.

Fa més d’una setmana, vam enviar a l’empresa la nostra proposta, i després de cinc dies, l’empresa no només NO va portar la seva contraproposta, sinó que vam haver d’aguantar preguntes a una proposta que fa més d’un any l’empresa ja sàvia.

Pel que fa a les acusacions sense fonament de l’empresa, aquest comitè de vaga no només desmenteix totes, sinó que posarà en mans dels nostres serveis jurídics aquests fets perquè l’empresa no quedi impune davant d’acusacions tan greus que fa.

Volem dir a tots els membres de la nostra plantilla, que el CARL a la darrera reunió ens va preguntà quin grau d’implicació tenien ambdues parts en la negociació del nostre conveni. Amb el comunicat de l’empresa i amb la nostra intenció d’anar demà a la reunió indistintament, aquesta pregunta queda més que contestada i es demostra l’acte de mala fe en què l’empresa ha incorregut.

També volem aclarir a la plantilla que, per moltes pressions que intenti fer l’empresa, aquest comitè de vaga no portarà a la plantilla una contraproposta que no vegi DIGNA del sacrifici que la plantilla ha realitzat en aquests 60 dies de vaga que portem el dia d’avui, indiferentment que l’empresa ens ho intenti imposar o no.

Us continuarem informant de tot el que passi el dia de demà i us demanem calma per temperar els nervis i paciència per aguantar aquests dies durs que ens queden fins al 10 d’abril.

Si la seva intenció és provocar-nos i esperen que la ciutadania de la Comarca del Camp de Gibraltar pagui les amenaces de l’empresa i la seva falta de diàleg, no entrarem en les seves trampes. 

Ara més que mai, TOTS UNITS I NI UN PAS ENRERE.

Espacio Publicitario

Deja un comentario