Espacio publicitario

La Confederació General del Treball (CGT) que forma part de la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic al costat d’altres sindicats, associacions de pares i mares d’alumnes, organitzacions d’estudiants i altres plataformes com Escola Valenciana o la Plataforma per la Llengua, valora positivament la jornada de vaga educativa i afirma que aquesta ha de ser l’inici de la lluita.

Inma Sellés, secretària general de la secció sindical d’Ensenyament de CGT, ha valorat positivament la jornada de vaga educativa i ha explicat que “la mobilització no ha de detindre’s, això comença ara per a fer front a molts anys de retallades, no sols als d’aquest govern”. Sellés recorda que l’actual govern de PP – VOX al País Valencià “no sols no ha millorat les poques mesures bones de l’anterior govern, sinó que les ha paralitzades i imposat altres noves a base de decretazo, sense comptar amb la comunitat educativa, que han empitjorat la situació”.

A més la secretària general de CGT Ensenyament a València afirma que “cal buscar la manera de continuar amb les mobilitzacions perquè sobren les raons per a lluitar com poden ser el reforçament de la religió catòlica i el poder de l’arquebisbat en els centres, l’exponencial menyspreu de la labor docent amb unes condicions de treball precàries, els atacs continus contra el patrimoni lingüístic i cultural, el desmantellament de l’educació pública en favor del foment de la privada i concertada, i l’insult cap a la memòria antifeixista i la seua conseqüent persecució del professorat”.

La jornada de vaga convocada per les diferents organitzacions agrupades en la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic – de la qual formen part entitats com FAMPA-València, CGT, STEPV-Intersindical Valenciana, Federació d’Educació de CCOO PV, UGT Ensenyament Serveis Públics PV (UGTSP-PV), Escola Valenciana, CAVECOVA, SEPC, BEA, Sindicat d’Estudiants, Associació de Directors de Primària-PV, Associació de Directors de Secundària, Federació de Moviments de Renovació Pedagògica PV, ADIDE-PV, FAMPA-Enric Valor, FAMPA Penyagolosa i València Laica – ha sigut recolzada per diferents manifestacions multitudinàries celebrades en diferents ciutats del País Valencià en les quals han participat milers de persones.

Espacio Publicitario

Deja un comentario