Espacio publicitario

Les seccions sindicals de la Confederació General del Treball (CGT) en Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i en l’Empresa Municipal de Transports (EMT) denuncien la censura per part de les empreses públiques a la publicitat de la manifestació contra l’ampliació del port convocada per la Comissió Ciutat – Port.

CGT en FGV i en EMT han emés un comunicat conjunt en el qual mostren la seua repulsa “davant la censura que ha patit la Comissió Ciutat – Port en el desig d’aquesta d’anunciar la manifestació que aquest divendres 31 de maig traurà a la ciutadania valenciana als carrers per a mostrar la seua oposició davant en projecte de l’ampliació del port”. D’aquesta manera les seccions sindicals es posicionen davant la denúncia que des de Ciutat – Port han realitzat per la retirada dels anuncis contractats en Metrovalencia i en l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de la manifestació convocada aquest divendres a la ciutat de València.

“Com a parts integrants d’aquesta comissió –expliquen en el comunicat- no podem deixar de denunciar l’intent de la classe política d’apropiar-se dels serveis públics i manejar-los segons els seus interessos”. A més manifesten “total desacord en què s’utilitze el poder per a fer callar la veu crítica dels col·lectius socials”.

Des de les seccions sindicals de CGT en FGV i en l’EMT afirmen “alt i clar” que es tracta «d’una altra volta de rosca a la mordassa amb la qual tracten de silenciar-nos” i com a “part d’un sindicat contínuament afectat per l’aplicació d’una llei amb la qual només tracten d’acoquinar a la classe treballadora” criden a dir prou a la censura i a omplir els carrers aquest divendres.

Espacio Publicitario

Deja un comentario