Espacio publicitario

El Pavelló del Poliesportiu Francisco Laporta davant la pluja torrencial s’ha inundat a causa de les innumerables goteres que existeixen de fa anys i a les quals no se’ls ha posat cap remei des del govern

La plataforma ciutadana recorda que va facilitar al govern la sol·licitud de préstec amb la condició d’incorporar una partida per a fer front a la reparació de les teulades del magatzem d’obres i serveis i altres edificis públics i que a dia de hui encara no han sigut reparats

Adverteixen que a causa del canvi climàtic els episodis de meteorologia extrema greu seran més freqüents i cal tindre la ciutat preparada per a poder fer-los front.

El dilluns Alcoi va experimentar un nou episodi meteorològic greu que ha causat alarma entre la ciutadania per les seues conseqüències que ha tingut en la ciutat. Per exemple, el Pavelló del Poliesportiu Francisco Laporta davant la pluja torrencial es va inundar a causa de les innumerables goteres que l’han fet provisionalment impracticable per a qualsevol classe d’esport. Des de Guanyar Alcoi recriminen que «estes goteres existixen de fa molts anys, no se’ls ha posat cap mena de solució i cada vegada que plou s’inunda; és més, el govern va anunciar que en el 2023 es farien les obres de reparació necessàries sense que, una vegada més, haja complit amb la seua paraula. L’única solució que ha aportat el govern va ser posar plàstics al sostre del pavelló per a recollir l’aigua de les goteres. Una solució que no fa més que evidenciar la seua deixadesa i que davant una pluja forta fa aigües per tots els costats. Mai millor dit.» puntualitza el portaveu de Guanyar Alcoi, Sergi Rodríguez. Aquest problema ja va ser denunciat per Guanyar Alcoi fa 4 anys i «durant el temps que no se li ha posat solució no sols ha empitjorat sinó que el pis de fusta de les pistes i la resta de materials s’han anat fent malbé, empitjorant la situació. És una vergonya que una ciutat que acull esdeveniments esportius nacionals tinga unes instal·lacions esportives en tan mal estat » assegura Rodríguez.

La Plataforma ciutadana assegura que igual que el Poliesportiu Esportiu, Alcoi té també altres instal·lacions municipals en mal estat a les quals «s’han de donar solució sense demora. Cal recordar que, gràcies al nostre vot afirmatiu, vam facilitar al govern la sol·licitud d’un préstec precisament amb la condició d’incorporar part dels diners per a fer front a la reparació de les teulades del magatzem d’obres i serveis i altres edificis públics i encara no s’ha actuat. El treball que nosaltres fem malauradament no té resposta adequada per part del govern.» assenyala Rodríguez.

Des de Guanyar Alcoi, una vegada més, recorden que «és imprescindible tindre la ciutat preparada per a les noves inclemències meteorològiques, que cada vegada seran més freqüents i més greus a causa del canvi climàtic. Ja no parlem sols de preparar la ciutat per a combatre les altes temperatures sinó també de preparar la ciutat per a les pluges torrencials com les que estem patint esta setmana» conclou Rodríguez. A més a més, Guanyar demana especial atenció per a la contenció de les solsides que en una ciutat com la d’Alcoi és fàcil que es produïsquen per les característiques pròpies de la seua estructura. «Cal actuar en les zones abarrancades més propenses a les solsides per a evitar possibles despreniments» conclou Rodríguez.

Espacio Publicitario

Deja un comentario