Espacio publicitario

Dijous que ve 20 de juny el professorat de l’IES Cid Campeador convoca una manifestació contra les retallades en educació i per l’educació pública, tal com es va reivindicar en la passada vaga general de professorat del 23 de maig i seguint amb la iniciativa que la Plataforma per l’ensenyamentpúblic iniciava el mes de maig passat. La manifestació serà a les 10.45 des de la porta de l’institut, al carrer Guillem Despuig, 8, fins al carrer Santa Cruz de Tenerife, on es tallarà el carrer.

Esta convocatòria no és la primera que protagonitzen els treballadors de l’educació del centre, convocant el dijous anterior una altra manifestació similar a la del pròxim dia 20. Les reivindicacions arrepleguen les que van motivar la convocatòria de vaga del passat 23 de maig: millores de les condicions laborals, com el descens de ràtios; millora dels centres educatius a nivell estructural per a garantir unes millors instal·lacions per a professorat, alumnat i treballadors del centre; evitar les retallades en valencià; oposar-se al districte únic que afavorix a l’educació concertada i oposar-se a tota retallada i reivindicar un ensenyament científic, amb valors ètics i democràtics.

El professorat del centre recalca que, encara que el curs estiga finalitzant, les mobilitzacions han de continuar i prolongar-se en el temps, anima a la resta d’instituts i centres d’estudi que facen el mateix per a poder frenar les retallades i aprofundir en una millor educació pública.

Professorat IES Cid Campeador.

Espacio Publicitario

Deja un comentario