Espacio publicitario

28 de juny de 2024, a les 18:30 hores

Sala d’actes Centre Cultural d’Almàssera.

El I Festival internacional de poesia reivindica la paraula i l’art a través de diferents artistes que representen un símbol de sensibilitats i complicitats. La poesia ens arrela i traspassa fronteres i ho farà amb les diferents eines creatives que té a l’abast. Inclou un programa únic, al voltant de la poesia, que comparteix escenari amb diferents arts escèniques.

Participaran 17 poetes, de l’àmbit nacional i internacional. Un festival que enguany reivindica el poder de la creació.

El Festival de poesia Internacional, dirigit per Adela Gascón, Maria Carme Arnau i Alfons Navarret, i organitzat per l’Associació de Veïns i veïnes “Carraixet”, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almàssera i d’altres institucions privades.

Poetes participants:
Manel Alonso Català, Salma Alhakin Osmar Basha, Maria Carme Arnau i Orts, Silvia Aymerich- Lemos, Josep Ballester; Berna Blanch, Marc Caballer, Anna Chover; Mercè Claramunt, Patricia Crespo, Naskunur (Núria Garcia), Ana Herraiz Pérez, Imma López Pavia, Imma Mànyez, Alfons Navarret, Gianpiero Pelegi i Silvia Gabriel.

Aquests autors estaran acompanyats per una proposta escènica amb Ricardo Albariño (Guitarra clàssica), Ruth Sancho Huerga (Performance Teatre Masdepoetes), Muixeranga del Carraixet, Elena Lerma (Grup de dansa contemporània d’adults, de Foios), Salma Alhakim (Cançó popular- Palestina).

Enguany, segons ens ha explicat Adela Gascón, presidenta de l’Associació (AVV “Carraixet”), el programa gira al voltant de la senzillesa i la bellesa. Els espectadors trobaran la poesia combinada amb les altres arts.

Recordarem també l’aniversari de Vicent Andrés Estellés i el patiment del poble palestí a través de la seva poetessa Fawdua Tuqan Iniciem un camí amb visió de futur. La poesia i les arts escèniques ens contagien. Que traspasse el llibre on eixiran el poemes, editats per edicions

Denes, que òmpliga els carrers: que siga aquest I Festival un punt de trobada per a tots. Us esperem!

Espacio Publicitario

Deja un comentario