Espacio publicitario

En este mes de setembre Cals Flares acollirà tallers, concerts i activitats. També convoca una manifestació pel centre d’Alcoi, i una concentració a la porta de l’espai per a impedir el desallotjament.

Resistència popular davant del desallotjament
Es tracta del quart intent de desallotjament al qual ens enfrontem des que la Sareb va adquirir la propietat de l’edifici. Les tres ordres anteriors van ser aturades gràcies a la mobilització popular i la pressió exercida des de diferents fronts. La determinació dels col·lectius locals ha estat clau per a mantenir este espai obert i en funcionament, i més en un context en el qual la okupació ha estat durament criminalitzada per afavorir els interessos de les empreses de seguretat, la inversió immobiliària i la política del capital.

Manifestació i mobilitzacions en defensa de Cals Flares
Davant d’esta nova amenaça de desallotjament convoquem una sèrie de mobilitzacions:
–  21 de setembre de 2024: Manifestació a les 18:30 h des de la Plaça Ramon i Cajal. Baix el lema «Mai ens cansarem de defendre Cals Flares: per la cultura comunitària i un barri combatiu, parem el desallotjament», recorrerem el centre d’Alcoi per a defensar els espais de gestió popular i denunciar l’especulació immobiliària i la degradació del barri del Partidor.
– 26 de setembre de 2024: Data del desallotjament. Convoquem una concentració a les 9:00 h davant de Cals Flares (C/Forn del Vidre 10) per a defensar el centre social i evitar l’expulsió per part de la Sareb.

Crida a la solidaritat i a la participació
Fa 17 anys que Cals Flares acull una gran diversitat d’activitats socials, polítiques, culturals i educatives. Este espai ha estat fonamental per a la creació i manteniment de cultura comunitària i popular al barri del Partidor, un barri especialment afectat per la degradació urbanística i l’especulació. Este és, de nou, un moment crucial per al futur de l’espai i del barri, i no permetrem que Cals Flares passe a formar part de la llarga llista d’immobles abandonats en mans de la Sareb. És per això que fem una crida a la solidaritat i a la participació en les mobilitzacions per a defensar un espai que representa la resistència contra l’especulació i per la creació d’alternatives comunitàries.

Espacio Publicitario

Deja un comentario