Inicio RIBERA ALTA Algemesí L’Associació Folgança es manifesta aquest dissabte 21 de setembre a Algemesí contra...

L’Associació Folgança es manifesta aquest dissabte 21 de setembre a Algemesí contra les corregudes de bous.

0
47

Ahir a les 8 de la vesprada, membres de l’Associació Folgança Antitaurina s’han reunit a la Cooperativa del carrer Sant Josep de Calassanç, 6 d’Algemesí per dur a terme una roda de premsa en la qual han informat sobre la manifestació programada per a aquest dissabte 21 a les 5:30 de la vesprada a la mateixa població d’Algemesí. Aquesta localitat valenciana, coneguda per les seues arrelades arrels taurines, ha començat a mostrar un creixent interés i sensibilitat envers el tema del maltractament animal.

L’Associació Folgança considera que no és necessari torturar un animal per a celebrar una festa i, per això, aquest dissabte eixiran al carrer per alçar la seua veu en contra d’aquesta pràctica.

A més, han destacat que diverses associacions s’han adherit a la seua causa, enfortint així el moviment a favor d’una celebració més ètica i respectuosa amb els animals.

Conviden a tots els ciutadans i ciutadanes a unir-se a aquesta manifestació, amb l’objectiu de crear consciència i promoure un canvi en la percepció social sobre el tracte als animals. La lluita per una festa sense crueltat està en marxa, i cada veu compta.

Nota de Prensa

La Asociación Folgança se manifestará este sábado en Algemesí contra las corridas de toros

Ayer, a las 8 de la tarde, miembros del colectivo Folgança se han reunido a la Cooperativa de la calle Sant Josep de Calassanç,6 de Algemesí para llevar a cabo una rueda de prensa en la que han informado sobre la manifestación programada para este sábado 21 de septiembre a las 5:30 de la tarde en la misma población de Algemesí. Esta localidad valenciana, conocida por sus arraigadas raíces taurinas, ha comenzado a mostrar un creciente interés y sensibilidad hacia el tema del maltrato animal.

La Asociación Folgança considera que no es necesario torturar a un animal para celebrar una fiesta y, por ello, este sábado saldrán a la calle para alzar su voz en contra de esta práctica.

Además, han destacado que diversas asociaciones se han adherido a su causa, fortaleciendo así el movimiento en pro de una celebración más ética y respetuosa con los animales.

Invitan a todos los ciudadanos y ciudadanas a unirse a esta manifestación, con el objetivo de crear conciencia y promover un cambio en la percepción social sobre el trato a los animales. La lucha por una fiesta sin crueldad está en marcha, y cada voz cuenta.

SIN COMENTARIOS

Deja un comentario

RTVP & Tu Portavoz

Síguenos en nuestro canal de Telegram

Únete al Canal
CERRAR