Espacio publicitario

Enguany, en la catorzena edició, el Projecte Emys d’Acció Ecologista-Agró llança convocatòries obertes al públic en general per iniciar el seguiment de les poblacions de tortugues autòctones del riu Vinalopó​ al seu pas per Elx​. Serà del 24 al 30 de setembre quan al llarg de quatre jornades, les voluntàries estudiaran per primera vegada l’estat en què​​ es troben les tortugues d’aigua ibèriques (Mauremys leprosa) que sobreviuen en este curs d’aigua del Baix Vinalopó​ (Alacant).

El voluntariat ambiental, que comptarà amb la col·laboració de la Societat Il·licitana d’Ornitologia i l’Associació Mediambiental Keuper, arrancarà​ el pròxim dimarts, 24 de setembre, a les 17.00 hores, amb una primera jornada informativa al CEIP Els Garrofers (Av. d’Algoda, 103, 03296 Matola, Alicante) i posterior instal·lació dels mornells. Les jornades de revisió i cens d’estes trampes es realitzaran el dijous 26 a les 17.30 hores, el dissabte 28 a les 10.30 hores i el dilluns 30 de setembre a les 10.30 hores. Per a assistir a la formació no cal inscriure’s, però per a ​participar en les revisions sí. Com? mitjançant el següent formulari​. A més, per a estes tres sessions informem que el punt de trobada serà el Restaurante Úrsul​a i recomanem, tenint en compte que seran a l’aire lliure, portar roba còmoda, protecció solar i aigua.

​​Finalment, cal destacar que per al mes d’octubre Acció Ecologista-Agró convocarà​, amb el suport de la Generalitat i de Caixa Popular, el Projecte Emys, el major voluntariat ambiental del País Valencià per a l’estudi i la conservació de les nostres tortugues autòctones, al Parc Natural del Hondo (Baix Vinalopó​, Alacant). Si vols rebre informació per correu electrònic escriu a projecteemys@gmail.com. T’esperem per a tortuguejar!!!

Espacio Publicitario

Deja un comentario