Espacio publicitario

La Confederació General del Treball (CGT) i Solidaritat Obrera, al costat de més de cent col·lectius, associacions i moviments socials de tot l’Estat Espanyol, han convocat el 27 de setembre una vaga general i jornada de lluita en favor de Palestina

CGT ha realitzat una crida a tots els sindicats i a tota la societat civil a solidaritzar-se i emprendre accions col·lectives este pròxim 27 de setembre per a denunciar el genocidi que s’està cometent cap al Poble Palestí per part de l’Estat d’Israel.

Segons manifesten des de la central anarcosindicalista, “no volem ser còmplices del genocidi i de la colonització de Palestina. Davant les constants mentides i manipulacions, entorn de la indústria armamentística i de col·laboració amb Israel, exigim la fi de les relacions i del comerç d’armes amb este estat genocida”. Es posicionen d’esta manera, contra la complicitat de les institucions i governs i, atenent a la crida dels treballadors i treballadores palestines, ha convocat esta vaga general i jornada de lluita per a este divendres 27 de setembre.

D’esta manera, durant esta jornada, s’han organitzat diverses mobilitzacions per tot el territori de l’Estat Espanyol i, més concretament, al País Valencià. A la ciutat de València, la jornada de lluita i vaga general donarà el seu inici a les 12 h. amb diferents convocatòries simultànies, com una concentració en l’edifici de la Torre del rellotge del Port de València o les que tindran lloc en l’Àgora de la Universitat Politècnica de València i a les portes del rectorat de la Universitat de València. Eixa mateixa vesprada, en la capital del Túria, s’ha convocat una manifestació des de la Plaça de Sant Agustí a les 19 hores que finalitzarà amb un concert en la Plaça d’Amèrica. De la mateixa manera, a Castelló es realitzarà una concentració en la Plaça de Marías Agustina a les 18.30 hores. Al seu torn, a Alacant, es farà una manifestació des de la Plaça de Bous a les 19 hores.

En paraules de Juan Ramón Ferrandis, Secretari General de CGT al País Valencià, esta vaga general exigix “la redistribució del gasto públic, que s’invertisca en vida i no en armes”. I afig: “defenem la legitimitat de la lluita dels pobles per la independència, la integritat territorial, la unitat nacional i l’alliberament de la dominació colonial, l’apartheid i l’ocupació estrangera per tots els mitjans disponibles i, en el nostre cas, mitjançant la vaga general i la mobilització als carrers”.

Espacio Publicitario

Deja un comentario