Inicio 26 Octubre IAI@SFLAUTA VALÈNCIA I COESPE PV FAN CRIDA a la Manifestació en Defensa...

IAI@SFLAUTA VALÈNCIA I COESPE PV FAN CRIDA a la Manifestació en Defensa del Sistema Públic de Pensions a Madrid

0
10

Iai@sFlauta València i COESPE PV convoquem a tota la ciutadania a sumar-se a la manifestació que tindrà lloc el proper 26 d’octubre a Madrid en defensa del sistema públic de pensions, un dret fonamental que ha estat guanyat després de dècades de lluites i que ara està sent amenaçat per polítiques neoliberals i privatitzadores.

Denunciem la creixent precarització del sistema de pensions, les retallades encobertes i l’intent constant de minar la seguretat de les persones pensionistes amb reformes que afavoreixen els interessos privats i marginen les classes treballadores i més vulnerables. Aquest atac afecta no només als pensionistes actuals sinó també a les futures generacions que es veuran abocades a pensions insuficients si no revertim aquesta situació.

Reivindiquem:

  1. La defensa del sistema públic de pensions: Garantir unes pensions dignes i suficients, blindades per la Constitució, que asseguren una vida amb dignitat per a totes les persones pensionistes.
  2. L’eliminació del dèficit del sistema: Exigim mesures que asseguren la sostenibilitat del sistema a llarg termini, amb polítiques que prioritzin la contribució solidària i equitativa de tots els sectors productius.
  3. Rebuig a la privatització: Ens oposem a qualsevol tipus de mesura que intenti privatitzar les pensions, convertint-les en un negoci per a la banca i les asseguradores, en detriment dels drets dels treballadors.
  4. Increment i revalorització de les pensions: És imprescindible que les pensions es revaloritzen d’acord amb l’increment del cost de la vida per evitar la pèrdua de poder adquisitiu de les persones pensionistes, com la pensió mínima igual al salari miním interprofessional

Fem una crida especial a tots els col·lectius des de Iaioflautes de València i COESPE PV perquè se sumin a aquesta mobilització històrica i facen sentir la seua veu al costat de la resta de la societat. Ara més que mai és necessari que el moviment pensionista, amb el suport de tota la ciutadania, es mantinga ferm i unit per evitar qualsevol retrocés en drets socials que tant han costat d’aconseguir.

Per un sistema públic de pensions fort i sostenible!
Per unes pensions dignes per a tothom!

Totes i tots som necessaris en aquesta lluita col·lectiva per la justícia social i la dignitat de les persones pensionistes.

Us esperem el 26 d’octubre a Madrid

SIN COMENTARIOS

Deja un comentario

RTVP & Tu Portavoz

Síguenos en nuestro canal de Telegram

Únete al Canal
CERRAR