Espacio publicitario

La formació valencianista Compromís Alcoi presenta al ple del divendres dia 1 dos precs i una moció. A aquesta última la resta de partits ha donat suport convertint-se en moció institucional. El primer prec que presenta Compromís és la finalització dels trams de vorera del carrer Sant Joan de Ribera. Carrer que hi ha trams sense vorera i per tant posa els vianants en perill a l’obligar-los a utilitzar la calçada en aquestes zones.

La regidora Elisa Guillem comenta «si volem reduir el transit de vehicles a la nostra ciutat un requisit bàsic és dotar de recorreguts per als vianants, que en aquest carrer no es donen. És per aquesta raó que Compromís Alcoi demanarem al proper ple, la finalització de les voreres d’aquest carrer així com el pla de la millora de les voreres actuals.» Així mateix, el grup Compromís, demana també el tancament perimetral de la zona de pàrquing reservada per als treballadors dels jutjats i una barrera per controlar-hi l’accés. Ara com ara, els actes vandàlics a la zona són molt elevats, obligant a molts dels treballadors/es, que sovint no viuen a Alcoi i es veuen obligats a utilitzar el cotxe, a aparcar lluny dels seus llocs de treballs per tal d’evitar els desperfectes d’aquest vandalisme. La moció que passarà a ser institucional sol·licita a l’Ajuntament d’Alcoi adherir-se a la campanya de la conselleria d’Economia del Dia del comerç el pròxim dia 25 d’octubre. Aquesta campanya té com a finalitat destacar que el comerç local potencia els canals de venda de proximitat, així com els de kilòmetre zero i venda sense intermediaris o venda directa. Aquests canals permeten generar experiències de compra més personalitzades i major capacitat per atendre les diferents necessitats de les poblacions locals. 

Per a Compromís la millora del dia a dia dels veïns/es d’Alcoi ha de ser la prioritat de la política municipal, és per això que, unes voreres accessibles i segures, un pàrquing que garantisca la seguretat i l’accés al treball de la zona dels jutjats, i un comerç local enfortit i preparat per a les noves tendències del comerç, són millores que Alcoi necessita solucionar ja. Compromís Alco

Espacio Publicitario

Deja un comentario