Espacio publicitario

Vicent Andrés Estellés va tindre, en vida, una llarga relació amb el poble d’Aldaia. Ara, cent anys després del seu naixement, torna gràcies a un gran acte musical que està previst per al dia 19 de maig, a les 19.30 hores, al TAMA, Teatre Auditori Municipal d’Aldaia: «La clau que obri tot els cors», que serà l’acte central de la commemoració de «L’any Estellés» a aquest poble de l’Horta Sud. Aquest muntatge musical és la primera vegada que es posarà damunt l’escenari.


Segons la regidora de cultura i diputada provincial Empar Folgado: «Vicent Andrés Estellés s’ho mereix tot i és per això que aquest espectacle és més que una actuació. En ell participen moltes persones i entitats, que no pretenen més que fer-li un gran reconeixement al poeta de Burjassot. Vull reconéixer també el paper que ha jugat el diputat de cultura Paco Teruel i la mateixa diputació presidida per Vicent Mompó»


A l’acte del diumenge participen, entre altres l’Orfeó Universitari de València, l’Orfeó d’Aldaia, el Cor Echo Vocis de Sueca, Pau Alabajos, La Maria, Xavier de Bétera i un gran grapat de músics que faran possible aquest acte musical homenatge a Estellés.


Tota aquesta organització ha estat possible gràcies a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Aldaia i ha tingut també l’ajuda de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València i de la Fundació Mutua Levante.


A més, com que hi ha més de noranta pobles que estan organitzats en l’any Estellés als pobles, la intenció és que aquest espectacle puga fer-se en el major nombre possible de pobles.

Espacio Publicitario

Deja un comentario