Espacio publicitario

Aquest estiu hem iniciat una campanya de recaptació de fons per a la Unió Independent de Comitès Obrers Palestins, que està distribuint, malgrat totes les dificultats, aliments i aigua potable entre la població de Jabaliya, en el nord de la Franja de Gaza.

Des de Lluita Internacionalista, secció de la UIT-QI a l’Estat espanyol, impulsem i participem en l’enviament d’aquesta ajuda. Una part consisteix en la distribució d’aigua potable, en camions mitjans, com es pot veure en les fotos que adjuntem (i també en les imatges en vídeo -que es pot veure a https://uit-ci.org/index.php/2024/09/04/segundo-envio-de-ayuda-a-gaza/).

Una altra part són aliments i una altra s’ha destinat a activitats per a la infància. És una ajuda vital davant el genocidi en mans d’Israel, que utilitza la fam com a arma de guerra.

Les imatges que us adjuntem són emocionants i mostren la força de la resistència popular palestina, mostren que, enmig dels bombardejos criminals del sionisme, de la seva destrucció, la vida contínua a Gaza.

El poble palestí s’organitza per a sobreviure i continuar lluitant. L’odi a la colonització, a l’opressor sionista, és el que ha enfortit sempre la moral del poble palestí.

Fins al moment s’han fet tres enviaments de fons. L’últim a principis de setembre. El 7 de setembre s’ha fet la tercera distribució d’aigua potable en el camp de refugiats de Jabaliya, en el nord de la Franja de Gaza, en el marc de la campanya Gaza Solidaritat impulsada per la Unió Independent de Comitès Obrers de Gaza. Continuem donant suport a la solidaritat política i material per a resistir al genocidi. Només el poble salva el poble i seguim recollint aportacions per a pròxims enviaments.

La campanya està impulsada per la Unió Independent de Comitès Obrers de Gaza, Sumud, IAC i Lluita Internacionalista. Altres organitzacions han fet donacions.

Es pot participar en aquesta campanya de diverses maneres:

 Fent una aportació al següent número de compte: Ajuda Obrera Internacional : ES83 2100 0614 3402 0043 0991
 Contactant també amb la campanya, on trobareu tota la informació: https://gaza solidaridad.org/ca/campanya_catala.html
 Difonent i informant de la campanya en els vostres mitjans socials, en les vostre xarxes i en les vostres organitzacions i col·lectius.

Lluita Internacionalista

Espacio Publicitario

Deja un comentario