Inicio Comissió Ciutat Port CONVOCATÒRIA MITJANS DE COMUNICACIÓ Convocatòria presentació unitat didàctica Comissió Ciutat-Port

CONVOCATÒRIA MITJANS DE COMUNICACIÓ Convocatòria presentació unitat didàctica Comissió Ciutat-Port

0
4

Dia: 25 de setembre de 2024, dimecres.

Lloc : Sala Palmireno de la Facultat de Geografia i Història (Av. de Blasco Ibáñez, 28, El Pla del Real, 46010 València)

Hora: 18:30h

La Comissió Ciutat Port presentarà al públic, el pròxim dimecres, 25 de setembre de 2024, la Unitat Didàctica «València, ciutat marítima o portuària?” elaborada pel grup de professorat integrat en la plataforma ciutadana.
La Unitat Didàctica «València, ciutat marítima o portuària?” elaborada pel grup de professorat integrat en la plataforma ciutadana Ciutat Port es presentarà a la comunitat docent, als mitjans de comunicació i al públic en general, el pròxim dimecres 25 de setembre de 2024 a les 18,30 h, a la Sala Palmireno de la Facultat de Geografia i Història (Av. de Blasco Ibáñez, 28, El Pla del Real, 46010 València). L’entrada a l’acte serà lliure fins completar aforament.

Aquest material didàctic pretén facilitar al professorat de secundària i batxillerat la introducció, a l’aula, d’una problemàtica tan propera a la ciutadania com és l’ampliació del port de València i possibilitar el treball amb l’alumnat de qüestions econòmiques, mediambientals, de governança i de defensa del territori, afavorint el pensament crític i l’exercici de la ciutadania. Un treball que convida a pensar sobre el que passa en el nostre entorn, sobre el que pot passar i sobre allò que desitgem que passe.

La presentació serà a càrrec de l’equip redactor de la Unitat Didàctica i, en finalitzar, es possibilitarà el torn de preguntes per part de la comunitat docent i dels mitjans de comunicació.

SIN COMENTARIOS

Deja un comentario

RTVP & Tu Portavoz

Síguenos en nuestro canal de Telegram

Únete al Canal
CERRAR