Inicio Ainair La subcontracta Ainair, que treballa en les Drassanes de Navantia/ Sant Ferran,...

La subcontracta Ainair, que treballa en les Drassanes de Navantia/ Sant Ferran, van fer un atur i van tallar la carretera d’accés a la drassana

0
13

, 12 d’octubre de 2024

Avui dijous 10 d’octubre els treballadors i treballadores de la subcontractes Ainair, que treballen en les Drassanes de Navantia/ Sant Ferran, van fer un atur i van tallar la carretera d’accés a la drassana. L’atur va ser en conjunt amb la plantilla fixa de Navantia en aquesta drassana, que es troba negociant el seu conveni, i va ser secundat per gairebé la totalitat de treballadors de la resta de subcontractes.

Els companys de Ainair van decidir parar a causa de l’impagament de les nòmines per part de l’empresa. Aquesta contracta es troba en Concurs de Creditors. Demà decidiran si continuar o no amb l’atur.

Recordem que Ainair porta des de fa mesos demostrant que és una empresa poc fiable. Els treballadors han denunciat contínuament la falta de EPIS i eines per a fer els seus treballs i, també, la demora en els pagaments de les nòmines.

Navantia, com és habitual, encara sabent el que ocorria, no ha buscat solució al problema. Navantia hauria de pagar subsidiàriament, en el cas que la mateixa Ainair no ho faça, les nòmines d’aquests treballadors com a marca la llei.

Coordinadora de Treballadors del Metall Badia de Cadis

SIN COMENTARIOS

Deja un comentario

RTVP & Tu Portavoz

Síguenos en nuestro canal de Telegram

Únete al Canal
CERRAR