Espacio publicitario

La plataforma ciutadana Guanyar Alcoi va celebrar el dissabte 23 de març una jornada programàtica per ultimar el programa electoral. 

Aquesta es va estructurar al voltant del debat i l’aportació de propostes en cinc fòrums diferents: ciutat sostenible; ciutat per treballar; ciutat per viure amb dignitat; ciutat de la cultura i l’educació; i, finalment, Ajuntament al servei de la ciutat.

En la jornada, de caràcter participatiu, es va debatre i es va donar forma definitiva al programa a falta d’una última revisió per part dels responsables de cadascuna de les àrees i d’una comprovació lingüística.

La intenció de Guanyar Alcoi és tindre el programa tancat durant la primera setmana d’abril, no obstant això, des de la plataforma s’assenyala que aquest tindrà un caràcter obert, tenint en compte que vivim en un món on la societat i les solucions als problemes evolucionen ràpidament i per tant poden haver-hi incorporacions que enriquisquen el programa i li aporten major rigorositat.

Espacio Publicitario

Deja un comentario