Espacio publicitario

200 entidades y organizaciones de la sociedad civil, convocadas para crear una red que evite el colapso climático

 El Observatorio de Ecología Política d’ATTAC-Valencia organiza este encuentro, que tendrá lugar el próximo 1 de octubre en el Colegio Mayor Rector Peset

 El Observatorio de Ecología Política d’ATTAC-Valencia tiene como objetivo, entre otras acciones, crear una red que evite el colapso climático. Para ello, ha organizado un encuentro, al que ha convocado a más de 200 entidades y organizaciones de la sociedad civil valenciana. 

El encuentro, que tendrá lugar en la sede del Colegio Mayor Rector Peset el próximo 1 de octubre a las 18.00 horas, contará con la participación del humorista Xavi Castillo, que abrirá la sesión, y las intervenciones de la escritora Pepa Úbeda y los expertos medioambientales Alberto Fraguas y Joan Olmos. La bienvenida y clausura del encuentro correrá a cargo del periodista valenciano Emili Piera, experto en temas medioambientales.

 Qué es el Observatorio de Ecología Política d’ATTAC-Valencia

El Observatorio de Ecología Política de ATTAC se crea con la finalidad de analizar, dentro del discurso de ATTAC, cómo el sistema económico, geopolítico y social actual afecta al medio ambiente y por ende al desarrollo humano, es decir, cómo unas prácticas económicas, comerciales y políticas distorsionadas y dañinas son nocivas para nuestros ecosistemas y para nuestros derechos fundamentales y afectan cada vez más a nuestra calidad de vida, a nuestra propia supervivencia y, también, por tanto, al propio sistema económico.

CONVOCATORIA A MEDIOS DE COMUNICACIÓN

Día y hora:Martes, 1 de octubre de 2019. 18.00 horas.

Lugar:Colegio Mayor Rector Peset, Plaza Forn de Sant Nicolás, 4, a las 18.00, el 1 de octubre de 2019.

Contacto:Pepa Úbeda – ecologia.politica.pv@gmail.com

 

200 entitats i organitzacions de la societat civil, convocades per a crear una xarxa que evite el col·lapse climàtic

 L’Observatori d’Ecologia Política d’ATTAC-València organitza aquesta trobada, que tindrà lloc el proper 1 d’octubre al Col·legi Major Rector Peset

 L’Observatori d’Ecologia Política d’ATTAC-València té com a objectiu, entre d’altres  accions, crear una xarxa que evite el col·lapse climàtic. Per a això, ha organitzat una trobada, a la qual ha convocat a més de 200 entitats i organitzacions de la societat civil valenciana. 

La trobada, que tindrà lloc a la seu del Col·legi Major Rector Peset el proper 1 d’octubre a las 18.00 hores, comptarà amb la participació de l’humorista Xavi Castillo, que obrirà la sessió, i les intervencions de l’escriptora Pepa Úbeda i els experts mediambientals Alberto Fraguas i Joan Olmos. La benvinguda i cloenda de la trobada estarà a càrrec del periodista valencià Emili Piera, expert en temes mediambientals.

 Què és l’Observatori d’Ecologia Política d’ATTAC-València

L’Observatori d’Ecologia Política d’ATTAC es crea amb la finalitat d’analitzar, dins del discurs d’ATTAC, com el sistema econòmic, geopolític i social actual afecta el medi ambient i també el desenvolupament humà, és a dir, com unes pràctiques econòmiques, comercials i polítiques distorsionades i perjudicials són nocives per als nostres ecosistemes i per als nostres drets fonamentals i afecten cada vegada més la nostra qualitat de vida, la nostra pròpia supervivència i, també, doncs, el nostre propi sistema econòmic.

CONVOCATÒRIA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

Dia i hora:Dimarts, 1 d’octubre del 2019. 18.00 hores.

Lloc:Col·legi Major Rector Peset, Plaça Forn de Sant Nicolau, 4, a les 18.00, l’1 d’octubre del 2019.

Contacte:Pepa Úbeda – ecologia.politica.pv@gmail.com

 

Espacio Publicitario

Deja un comentario